Wat zit er precies ónder het gedrag van je kind, ónder de klachten van je lichaam, wat wil je demente ouder of verstandelijk beperkte broer precies vertellen, waarom huilt je baby nou zo? Wist je maar wat er aan de hand was, zodat je echt goed kan helpen.

Wat een mooie afstemming heb ik gekregen. Ontroerend mooi en herkenbaar. Het geeft mij vertrouwen in mijn zwangerschap en het gevoel dat ik mijn kindje goed aanvoel. Het is een heerlijk idee dat hij zijn grote broer al voelt en hoort. Ik lees het regelmatig terug, want ik word er erg blij van! (moeder, 20 weken zwanger van haar tweede kindje)

Ik luister, in gedachten met een hart-naar-hart verbinding op afstand, naar wat de persoon voor wie de afstemming is echt te vertellen heeft en koppel het gesprek naar je terug. Zodat je zwart op wit hebt wat diegene fijn vindt en wat er kan worden verbeterd. Zodat het niet meer een bepaalde klacht of gedrag nodig heeft. Ik hoef niet in dezelfde ruimte te zijn, binnen twee weken krijg je de afstemming in de mailbox.

Esther heeft voor mij een persoonlijke afstemming gedaan.

Wat was het bijzonder om te lezen wat ze had doorgekregen. Ik was echt geroerd.

Het raakte echt de kern. Ik ga ook zeker aan de slag met de adviezen die zij mij gegeven heeft!

Bedankt Esther! (Monique, afstemming voor haar zelf aangevraagd)

Op dit moment ben ik in de afrondingsfase van de opleiding, eind mei ben ik klaar. Een Luisterkind afstemming kost dan € 70,-.