Heb jij ook dat:

  • Je steeds ergens aan begint maar het niet afmaakt waardoor je meerdere projecten hebt die ‘bijna af zijn’
  • Je het moeilijk vindt om jezelf zichtbaar te maken als ondernemer of werknemer
  • Je je prettig voelt bij mensen die de leiding nemen
  • Je je hulpeloos voelt onder stress 
  • Je het liefst dingen uitstelt tot het echt niet anders kan en dan pas echt lekker kan knallen
  • Je juist vindt dat dingen niet snel genoeg kunnen gaan, en je jezelf opgejaagd en nerveus voelt
  • Je het idee hebt dat je alles zelf moet doen

Hoe komt dit nou toch, vraag je je misschien af?

Heb je wel eens gehoord van Geboortepatronen? De wetenschap is er over uit, dat de manier waarop je geboren wordt, bepaalde genen uit en aan kan zetten. Dit heet epi-genetica. Waarom komen kinderen uit hetzelfde nest, en hebben dus dezelfde genen meegekregen, maar kunnen ze toch zo totaal anders zijn?

Veel kan er verklaard worden naar de periode in de baarmoeder (wat hebben ze meegekregen van moeder haar stress en haar onbewuste angsten en gedachten), naar de geboorte (zijn ze ingeleid, hadden ze het benauwd, zijn er kunstgrepen nodig geweest om ‘verlost’ te worden, zijn ze op een kalme manier geboren) en in de periode erna, in het eerste levensjaar (konden ze na de geboorte bij de moeder op de borst bijkomen, zijn ze de eerste uren/dagen gescheiden geweest van moeder door complicaties, hoe was de eerste hechting met de ouders, hoe ging het vierde trimester).

De manier waarop je leven start, bepaalt hoe je later met de dingen omgaat. En het leven start dus al zodra je in de baarmoeder zit. Het mooie is, dat het niet alleen verklaringen kan geven voor aspecten waar je steeds tegen aanloopt, maar ook duidelijk maakt welke kwaliteiten je met je meebrengt. Zodat je inzichtelijk krijgt hoe JIJ de dingen aanpakt, wat JOUW valkuilen maar vooral jouw kwaliteiten zijn! En, het proces is omkeerbaar. Door jouw geboortepatronen inzichtelijk te krijgen, zijn de terugkerende patronen niet meer nodig om gezien te worden. Zo simpel? Ja, zo simpel.

Wil je dit ook in kaart hebben? Zodat jij jouw oude patronen eindelijk kan zien, erkennen en loslaten? 

Zonder lange sessies of trajecten? Gewoon… door het (in) te zien? Boek dan de sessie Je Geboorte in Kaart. In een gesprek van 1,5 a 2 uur, wordt jouw geboorteverhaal compleet. Je hoeft er niet veel over te weten om het toch in kaart te brengen. Jouw lijf, terwijl het kijkt naar specifieke foto’s, vertelt het verhaal. Want die heeft het namelijk meegemaakt en opgeslagen. Ook voor mensen die geadopteerd zijn werkt het!

Deze sessie kost € 147,-. Een eenmalige investering voor een levenslang resultaat.
Je kan mij een whatsapp versturen (06-45026301) of mailen (info@wijenjijgeboorte.nl) voor meer informatie of om een afspraak te maken en van start te gaan!

Liefdevolle groet,

Esther

 

"Geboorte in Kaart was voor mij verhelderend. Puzzelstukjes vielen op zijn plek. Karaktereigenschappen van mijzelf en bepaalde voorkeuren die ik heb werden ineens logisch verklaard. "Oooh daar komt het dus vandaan". Op een fijne, open en relaxte manier liet Esther mij kennis maken met mezelf in combinatie met mijn geboorte."
Frederique
"Ruim vier jaar geleden is mijn dochtertje geboren met een spoed sectio. Voor mij een traumatische ervaring. De mooie geboorte van ons derde kindje, in maart 2017, heeft dit deels ‘geheeld’. Maar nog steeds kon ik er niet over vertellen of aan terugdenken zonder emotioneel te worden. Begin augustus (2018) heb ik bij Esther een sessie ‘Geboorte in Kaart’ gedaan. Deze was super heftig! Alle emoties kwamen los, echt een hele bijzondere ervaring, die ik voor geen goud had willen missen. Aan het eind van de avond voelde ik mezelf ‘opgeruimd’. Het is goed zo, mijn trauma is geheeld. Ik kan eraan terugdenken en over praten zonder pijn te voelen. Ik ben Esther enorm dankbaar en kan haar en Geboorte in Kaart van harte aanraden <3."
Anne