Als man sta je machteloos te kijken hoe je partner de weeën doorstaat. 
Ze knijpt je hand helemaal fijn, terwijl je met een verbeten glimlach een washandje op haar voorhoofd legt nadat ze eerst nog “Vader? DADER!” heeft toegeschreeuwd….

Kan het ook anders? Absoluut!

Leer hoe je je partner kan steunen, hoe je haar ongemak kan verlichten, hoe je haar simpel in een ontspannen staat helpt, hoe je als tussenpersoon fungeert tussen je partner en de zorgverleners en jullie geboortevoorkeuren kan waarborgen, hoe je de voorwaarden kan creëren dat zij jullie kindje zo rustig mogelijk baart.

Maar vooral: hoe jullie als drie-eenheid de bevalling doorlopen. Je partner, jijzelf en jullie kindje. De geboorte van jullie kind is een zeer bijzondere gebeurtenis, die alle lof en eer krijgt die het verdient. Een moment dat jullie relatie een extra dimensie krijgt. 

 Marcel en Esther Hut (43 jaar) hebben samen 5 bevallingen doorgemaakt en veel verschillende ervaringen, maar vooral inzichten opgedaan. Op dit moment verwachten ze hun zesde kindje en willen deze inzichten en alle informatie die er beschikbaar is over zwangerschap en bevallen met jullie delen voordat Esther met verlof gaat. Daarom organiseren ze eenmalig deze Eéndaagse cursus voor zwangeren en hun partners.

Het is voor jullie samen, zodat jullie geen informatie aan elkaar hoeven over te dragen na de cursus en het proces van de voorbereiding op de geboorte van jullie kindje sámen ingaan. Net als bij de bevalling zelf, samen.

        

Jullie leren:

  • alle informatie over de bevalling van A tot Z; wat kunnen jullie verwachten
  • bewustwording van deze bijzondere periode dat de baby in de buik groeit
  • ontspanningsoefeningen en vaardigheden om snel in de ontspanning te kunnen komen tijdens de bevalling
  • ademhalingen die het lichaam ondersteunen tijdens de bevalling
  • tips over het houden van de regie tijdens het geboorteproces
  • hoe maak je een geboorteplan waar jullie voorkeuren in staan en waar je van tevoren samen over na kan denken
  • hoe je angst omzet in vertrouwen en hoe jullie je mindset positief kunnen gebruiken

Na de pauze waarin een heerlijke zwangerproof-lunch wordt genoten, gaan de moeders met Esther in een diepe ontspanning waarbij angst wordt omgezet in kracht en vertrouwen. De vaders gaan met Marcel een uurtje op pad en wandelen naar de dicht bijzijnde gelegenheid om een lekkere koffie of een pilsje te drinken en men-proof informatie met elkaar te delen.

Tenslotte krijgen jullie toegang tot een online omgeving waarin alles na te lezen valt, er extra opdrachten, oefeningen en ontspannings-mp3’s beschikbaar zijn om mee aan de slag te gaan. Maar ook nog meer informatie zodat jullie volledig voorbereid én bewust de komende weken in kunnen gaan en toe kunnen leven naar deze life changing gebeurtenis. 

Van “DADERS” naar VADERS!

Datum: zaterdag 13 juli 2019
Tijd: 9.30u – 17.00u (inloop vanaf 9.00u)
Locatie: Berkel en Rodenrijs
Kosten: Geen €275 maar nu  €147 per stel inclusief lunch, drinken en versnaperingen

Aanmelden via info@wijenjijgeboorte.nl